| Nick Jonas Kimi Seçecek | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chaos_Queen<3 BiriJik AdMiN
Mesaj Sayısı : 610 Kayıt Tarihi : 03/09/09 Yaş : 26 Nerden : Miley'min sıcacık kalbinden <3
Kişi sayfası x3 x3 Rep Gücü x3 x3 : (5000/5000) Uyarı: (0/3)
| Konu: Nick Jonas Kimi Seçecek Ptsi Eyl. 21, 2009 4:05 pm | |
| Evet,Nick Jonas kimi seçecek? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Karakterler: Miley Selena Nick Demi Mandy Justin
1.bölüm:
Miley,Nick'le ayrılalı 2 hafta olmuştur ama Nick hemen Selena'yla çıkmıştır.Miley içten içe bu duruma sinir olmaktadır böylece 2 kızın arasında savaş bayrakları açılır ama medyanın ağzını kapamak için arkadaş gibi görünürler. Miley ve Mandy gezmek için dışarı çıkarlar,sonra bir kafede oturup Frappe içerler.Tam o sırada Selena ve Nick el ele kafeye girer.
Miley'nin kahvesi boğazına kaçar: -Öhhö öhhöö [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Noluor Miley? -Arkana bak Mandy...
Mandy arkasını döner ve hışımla bir bakış atar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Selena ise Nick'in elini daha sıkı tutar.Selena'nın ona böyle yakın davranması hoşuna gider Nick'in.Ve galiba aradığım kızı buldum der,sonra aniden Miley'i görür,görmemezlikten gelir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Oturalım mı Nick? -Tamam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Otururlar. -Ne içersin?
Selena menüye göz atarken garson gelir: -Buyrun,ne alırdınız? -Ben bol köpüklü bir Latte alıcam. Nick: Mocha.
Garson not alır tam giderken Selena garsonun kulağına bişeyler söyler. Miley ve Mandy sinir küpü olmuştur.
-Ne konuşuolar acaba?Ona bana baktığı gibi mi bakıor? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Saçmalama Miley,sen özel bir kızsın,çok ünlüsün bikere ve çokta güzel. -Bu saydıkların Selena'dada var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Miley!Kes şunu,siz ayrıldınız bun kabul et.
O sırada garson Selena ve Nick'in siparişlerini getirir sonrada... Mandy: Niye bizim masaya gelio bu garson? Miley: Hiç bi fikrim yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Garson 2 büyük boy Frappe daha getirir Miley: Biz başka Frappe söylemedik. Garson: Bunlar hanımefendinin ikramı der ve Selena'yı işaret eder.Selena ise zevkten dört köşe olmuştur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Miley hışımla Frappe'yi eline alır: -Bunu sen istedin küçük cadı diyerek Nick ve Selena'nın masasına yaklaşır. -Bu neydi şimdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der. Selena: Bir ikram [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -İstemeyiz benim yeterince param var ama bana kilo aldırtmaya çalışıosan sen iç,üflesem uçacaksın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Miley,tatsızlık olmasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der Nick. -Sen zaten yeterince kilolusun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim ekstra çaba göstermeye ihtiyacım yok. -Yaa demek öyle der ve Miley Frappe'yi Selena'nın bluzuna döker. Nick bağırır: Miley sn ne yaptığını sanıosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi uzaklaş masamızdan. Sel iyi misin? der ve ona ceketini verir. -Bunu ödeyeceksin çakma sarışın namı diğer hannah montana diye bağırır selena. -Gel canım gidelim burdan der Nick ve ordan çıkarlar.
Miley sinirden dişlerini sıkmaktadır aslında en çok üzülmüştür: -Bana kendi ayaklarınla geleceksin Nick [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der Miley. -Üzülme tatlım,Nick'ten iyisine layıksın. O sırada kafeye 20lik bir genç girer.Bu Justin'den başkası değildir.
1.Bölümün Sonu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALINTIDIR...
En son MiLeY_FaN_ExTrEaM tarafından Salı Eyl. 22, 2009 2:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
miley_fun <3 Moderatör <3
Mesaj Sayısı : 207 Kayıt Tarihi : 08/09/09 Yaş : 27 Nerden : bilmem
Kişi sayfası x3 x3 Rep Gücü x3 x3 : (50/1000) Uyarı: (0/3)
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Ptsi Eyl. 21, 2009 10:52 pm | |
| Çok güsel olmuş canım şurayı çok beğendim:
"-Bunu ödeyeceksin çakma sarışın namı diğer hannah montana diye bağırır selena." :^_: sözü bi yerden hatırlıyorum da xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 610 Kayıt Tarihi : 03/09/09 Yaş : 26 Nerden : Miley'min sıcacık kalbinden <3
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Eyl. 22, 2009 10:10 am | |
| Tşkler beğendiğine sevindim :D Bir kaç yorum'dan sonra devam edicem :D | |
|
| |
Mileys & Cansu. Miley Fanıı <3
Kişi sayfası x3 x3 Rep Gücü x3 x3 : (0/1000) Uyarı: (0/3)
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Eyl. 22, 2009 10:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Eyl. 22, 2009 1:44 pm | |
| | |
|
| |
MCyrus.loveyou Yep Yenii Üye <3
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Eyl. 22, 2009 2:47 pm | |
| Güzelmiş ama ben bunu başka b yerdede okdum :S saol devam | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Eyl. 22, 2009 2:55 pm | |
| b.d evt alınıtı :D devamı: 2.bölüm: Mandy: Şu Justin Gaston değil mi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Miley: Evet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mandy gülümseyerek: -Nick'ten intikam almanın yolu işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Anlamadım,ne demeye çalışıosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Miley sen zeki bi kızsın ne demeye çalıştığımı anladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Miley düşünür sonra şaşırmışçasına: Saçmalama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der. Mandy: Hadi ama Miley,senden 3 yaş büyük ve karizmatik.Onunla çıkarsan Nick seni kıskanıcak,bana güven. Miley: İç çamaşırı mankeninden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mandy: Aaah,Smiley! Denemekten ne çıkar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Miley derin nefes alır: Peki,ne yapmam gerek. Mandy: Git ve ona çıkma teklif et! -Saçmalama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Erkekler cesur kızları sever [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Taa-maam!Cesur olucam ama çıkma teklif etmiycem,izle beni. Miley içeceğini yudumlar,sonra Justin'e bir angelina jolie bakışı atar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Justin ilgilenir,oda ona bir bakış atar(üzgünüm Brad Pitt bakışı bekliosanız çok beklersiniz onun o bakışı atması için 10 fırın ekmek yemesi lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) Mandy etkilenir: Vay seni bebek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu işte sandığımdanda iyisin. -İnsanın yakışıklı abisi olunca kızlardan taktik kapıo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Buraya gelio,başardın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Justin oturur: -Üzgünüm bayanlar,izinsiz oturdum ben tam bir kazmayım(evet öylesin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) -Sorun değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der Miley. -Sen Miley Cyrus'sın değil mi? -Evet o benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Bende Mandy [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Merhaba Mandy [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tokalaşırlar. Justin: Şey Miley,acaba yarın benimle yemeğe çıkmak ister misin? - [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden olmasın? -Swanlake restaurant'ına ne dersin? der Justin. Mandy Miley'e dirsek atıp kulağına fısıldar: -Nick yarın akşam Beverly Hills Restaurantta olacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Beverly Hills restaurantına ne dersin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Sen nereyi istersen bebek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saat 7de seni alırım ama önce bana telefon numaranı vermelisin. (rockçıvari havasını takınıo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) -996 .......... -Buda benim ki : ....... Ara beni tatlım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Justin gider. -Emin ol arayacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der Mandy. Başardın dostum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Miley: Evet,yarın görüşücez Nick [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2.Bölümün Sonu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Mileys & Cansu. Miley Fanıı <3
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Çarş. Eyl. 23, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Çarş. Eyl. 23, 2009 8:06 pm | |
| birşey deqil bidanemmm.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Salı Ekim 06, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Çarş. Ekim 07, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Çarş. Ekim 07, 2009 3:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek Perş. Ekim 29, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
mileycix Yep Yenii Üye <3
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt Tarihi : 06/01/10 Yaş : 27 Nerden : ne yapcan?
Kişi sayfası x3 x3 Rep Gücü x3 x3 : (95/1000) Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Nick Jonas Kimi Seçecek C.tesi Ocak 09, 2010 5:35 pm | |
| çok güzel olmuş cnm devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Nick Jonas Kimi Seçecek | |
|