мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι

Miley Cyrus Fanlerin Tek Adressi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim

2 posters
YazarMesaj
Chaos_Queen<3
BiriJik AdMiN
BiriJik AdMiN
Chaos_Queen<3

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 610
<b> Kayıt Tarihi </b> Kayıt Tarihi : 03/09/09
<b> Yaş </b> Yaş : 26
<b> Nerden </b> Nerden : Miley'min sıcacık kalbinden <3

Kişi sayfası
x3 x3 Rep Gücü x3 x3 :
Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Left_bar_bleue5000/5000Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Uyarı Uyarı:
Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Left_bar_bleue0/3Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty_bar_bleue  (0/3)

Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty
MesajKonu: Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim   Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 12:11 am

Disney, efsane dizisi “Hannah Montana”nın maceralarını “Hannah Montana: The Movie” ile beyazperdeye taşıdı. Filmin başrol oyuncusu ise Amerika’nın son dönemde yetiştirdiği en ünlü çocuk yıldız Miley Cyrus… Geçen yıl ünlülerin fotoğrafçısı Annie Lebowitz’e Vanity Fair için poz veren, ancak bu pozlar 15 yaşındaki biri için fazla cüretkar bulununca hayranlarının hışmına uğrayan Cyrus, Londra galasında Ayşegül Ekinci’nin sorularını yanıtladı.

Dünya gençliğinin sevgilisi Hannah Montana’nın maceralarını beyazperdeye taşımaya karar veren Walt Disney Pictures, bu projede birbirinden ilginç isimleri bir araya getirdi. Amerikan şov dünyasının en çok kazanan genç yıldızlarından Miley Cyrus ile country şarkıcısı babası Bill Ray Cyrus’un başrolleri paylaştığı film, ülkemizde 15 Mayıs’ta vizyona girecek. Ancak Kelebek detayları daha önceden aldı ve Londra galasında Miley Cyrus ile buluştu.
https://miley-forever.twilight-mania.com
Mileys & Cansu.
Miley Fanıı <3
Miley Fanıı
Mileys & Cansu.

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 117
<b> Kayıt Tarihi </b> Kayıt Tarihi : 09/09/09

Kişi sayfası
x3 x3 Rep Gücü x3 x3 :
Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Left_bar_bleue0/1000Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty_bar_bleue  (0/1000)
Uyarı Uyarı:
Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Left_bar_bleue0/3Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty_bar_bleue  (0/3)

MesajKonu: Geri: Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim   Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 10:30 am

Sağol jnm qüzel paylaşım :D
Chaos_Queen<3
BiriJik AdMiN
BiriJik AdMiN
Chaos_Queen<3

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 610
<b> Kayıt Tarihi </b> Kayıt Tarihi : 03/09/09
<b> Yaş </b> Yaş : 26
<b> Nerden </b> Nerden : Miley'min sıcacık kalbinden <3

Kişi sayfası
x3 x3 Rep Gücü x3 x3 :
Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Left_bar_bleue5000/5000Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Uyarı Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim   Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim Icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 1:42 pm

b.d [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://miley-forever.twilight-mania.com

Hannah olmaya 12 yaşında karar verdim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hannah Montana-Let's Get Crazy
» Hannah Montana Live Let's Get Crazy
» Hannah Montana The Movie UK premiere
» Birkaç Hannah Montana Ürünleri
» disney chaneldeki 3 okul arkadaştan hangisi daha iyi rol oynuyor (hannah montana)