мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

мιℓєу ¢уяυѕ ƒαη ѕιтєѕι

Miley Cyrus Fanlerin Tek Adressi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!!

2 posters
YazarMesaj
Miranes
Yep Yenii Üye <3
Yep Yenii Üye
Miranes

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 22
<b> Kayıt Tarihi </b> Kayıt Tarihi : 30/09/09

Kişi sayfası
x3 x3 Rep Gücü x3 x3 :
Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Left_bar_bleue155/1000Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty_bar_bleue  (155/1000)
Uyarı Uyarı:
Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Left_bar_bleue0/3Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty_bar_bleue  (0/3)

Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty
MesajKonu: Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!!   Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 5:07 pm

Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!!

-Çekim süreci nasıl geçti?

Ashley:Tek kelimeyle harikaydı.Zaten serinin tüm filmlerinde çok eğlendik.

Zac:Gerçek bir ekip başarısı yarattık ve bu,ilk filmden itibarenböylece devam etti.

Monique:Üstelik yepyeni,harika dansçılarla tanışma şansını yakaladık.

-Çekimler dışında kalan sürede neler yaptınız?

Zac:Biz çok yakın arkadaşlarız;bu yüzden,çalışırken de eğlenirken de beraberdik.

Ashley:Vanessa ile ben,daha ''kız işi'' şeylerle ilgilendik;bol bol film izledik ve pijama partileri düzenledik.

Lucas:Hep birlikte takıldık ve harika vakit geçirdik!

-Final sahnesinin çekimleri nasıl geçti,çok üzüzldünüz mü?

Corbin:Son sahneyi birlikte izledikten sonra,hepimiz çok kötü olduk.Çok duygulandık ve birbirimize sarıldık.

Ashley:Öyle üzgündük ki,çocuklar gibi ağlıyorduk.

Vanessa:Ama kimse bunun birlikte yapacağımız son çalışma olduğunu söylemiyor.Geleceğin neler getireceğini kimse bilemez...

-Yaptığınız en çılgınca şey neydi?

Zac:Vals yapmayı öğrendim!

Vanessa:Öğle arasında bir moda dergisinin kapak çekimlerine katıldım!

Corbin:Bir parça için,dev bi araba lastiğinin üstünden atladım!

-Favori HSM3 sahneniz hangisiydi?

Ashley:Balo sahnesi!Tüllerle süslü,pembe bir elbise giyip mücevherler takmıştım!Çok eğlenceliydi!

Corbin:'The Boyz Are Back' adlı parçanın olduğu sahne.İlk kez Zac'le birlikte dans ediyordum ve harikaydı,gerçekten çok keyif aldım.

Zac:Benimki 'Now or Never (Şİmdi ya da Asla)' parçasını söylediğimiz sahneydi.Bir basketbol maçının ortasında,birdenşarkı söylemeye başlamıştık!
Chaos_Queen<3
BiriJik AdMiN
BiriJik AdMiN
Chaos_Queen<3

<b> Mesaj Sayısı </b> Mesaj Sayısı : 610
<b> Kayıt Tarihi </b> Kayıt Tarihi : 03/09/09
<b> Yaş </b> Yaş : 26
<b> Nerden </b> Nerden : Miley'min sıcacık kalbinden <3

Kişi sayfası
x3 x3 Rep Gücü x3 x3 :
Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Left_bar_bleue5000/5000Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Uyarı Uyarı:
Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Left_bar_bleue0/3Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty_bar_bleue  (0/3)

Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Empty
MesajKonu: Geri: Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!!   Hıgh School Musical Yıldızları Bakalım Çekimlerle İlgili Neler Düşünüyorlar...!!! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 5:12 pm

saqoL cnm ama
yine yanlış yer :D
TAŞINDI
https://miley-forever.twilight-mania.com

1 sayfadaki 1 sayfası